Szeretnék a telefonomról is letölteni torrent fájlokat hogyan lehetséges ez? (Iphone 4)
Nem vagy hülye hozzá!! Teljes mértékben kihasználom a telefonom, zene, film, video, játék, mindenféle alkalmazások! Ráadásul fél évig mem volt számítógépem, szerinted mit használtam?? Nem hiába kértem!!;) és örülnék ha vadidegenek nem hülyéznének le jogtalanul csak azért mert lány vagyok. Ne haragudj hogy nem vagyok egy kib****ott kocka hogy értsek hozzá.:)
Első válaszolónak köszönöm!
Nem azért vagy hülye mert lány vagy, honnan a rákból tudnám egyáltalán. Hanem mert kunyizol apucitól egy 200ezres telót olyan dolgokra, amire egy legalább feleannyiba kerülő is tud, utána meg sírsz, hogy ez neked túl bonyolult.
Mindegy inkább legyen szifonod, mint egy olyan telód amihez érteni kell.
(Dejot nevettem most.. Jo telefon sensation...:D jo telefon ott kezdodik hogy iphone az irigy ember meg a magadfajta android/windowsphone felhasznaloknal kezdodik. Egy iphonet nem konnyu hasznalni kezdetben nekem negy eve van es "nagy kocka" vagyok most megis ezt a kerdest akartam feltenni mint a kerdezo. Az meg nem az o hibaja hogy igenyes minosegi telefont akart nem egy olcso muanyagtelefont ami egyszeru mint egy fakocka... Edesapammal egyutt nap mint nap szembesulunk azzal hogy mindenki akinek nem iphoneja van bizonyitasi kenyzsert erez irigysegbol... mar felek elovenni emberek kozott... Bocsi az offert.)
Azert irok egyebkent mert kb egy eve volt egy hir a nowstream- rol ami segitsegevel torrent app nelkul lehet torrentezni. Tud errol barki barmit?
Egyebkent nem egy bonyolult tema a jailbrakeles sok weboldal foglkozik ezzel, es szerintem innen is sokan segitenenek...ha jailbrakeled addig amig nem csinalsz restoret nem kell semmit csinalnid raadasul ingyen tudsz toltogetni...:) persze illegalis de a torrentoldalak tartalma is .....:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!