Hogyan tudom aktiválni az előfizetésem?
Figyelt kérdés
T-mobile-tól rendeltem online egy telefont. Ma érkezett meg, és minden ok csak egy baj van vele: nem csatlakozik a hálózatra. Próbáltam már kézi és autómatikus úton is de mindíg csak azt írja hogy csatlakozás visszautasítva. Valahol azt hallottam hogy aktiválnom kell az előfizetésemet ahoz hogy működjön de nem tudom hogy ezt hogyan kéne.:(
előre is köszi
2009. jún. 4. 11:59
1/5 anonim válasza:
Szerintem menj el a T-mobilehoz és ott segítenek!
2/5 anonim válasza:
Én úgy emlékszem, kell egy hívást (bárhová) kezdeményezned, és az után aktív lesz.
3/5 A kérdező kommentje:
az online rendelésnek az lenne a lényege h ne kelljen elmennem sehova nem? ha nem sikerül megcsinálnom holnap bemegyek t-mobile boltba, de a legközelebbi 1,5 óra utazásra van innen, ezért volt az online rendelés.
Nem tudok hívást kezdeményezni mert azt írja hogy csak segélykérés
2009. jún. 4. 12:17
4/5 anonim válasza:
Le van írva, hogy hogyan kell aktiválni. Amúgy fel kell hívni a szolgáltatót, és telefonon tudod az aktiválást megejteni (hívhatod bármilyen telefonról).
5/5 A kérdező kommentje:
köszi közbe megtörtént:) a 3.válaszolónak igaza volt, télleg a szolgáltatót kellett hívni de nem volt leírva:)
2009. jún. 4. 13:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!