Honnan tudok ingyenesen (! ) samsung i900-ra (omniára) játékokat letölteni?
Figyelt kérdés
Nagyon fontos, hogy ingyenes legyen! Nem szeretném, ha hetente 8-900 forintokat vonjalak le a kártyámról emiatt. Sajnos jártam már így :S2009. jún. 3. 20:26
1/4 anonim válasza:
www.zedge.net
Ez egy angol nyelvű oldal, regisztrálni kell, kiválasztani a telefontípusodat és már tölthetsz is le ingyenesen játékokat, témákat, csengőhangokat stb-t.
2/4 anonim válasza:
www.mobile9.com
www.nokiaprogramok.hu
Az utóbbin inkább sok progi van. Sok sikert hozzá! :)
3/4 anonim válasza:
Heló tudtál letölteni az omniára játékokat? Ha igen akkor légyszíves tegyél már ki egy linket mer nekem nem sikerült a zedgén találni. előre is kösz!
4/4 A kérdező kommentje:
Szia! Még nem tudtam, próbáltam, de valahogy nem sikerült :S A második válaszoló linkeit még nem néztem, mert nincs most időm, de valamelyik nap azokat is megpróbálom és persze folyamatosan keresgélek magamtól is, de eddig még semmi :S Természetesen akkor belinkelem :)
Ha Neked is omniád van, akkor nemtudnád megmondani esetleg, hogy hogy lehet lejelszavazni az üzeneteket? Egyáltalán lelehet?
2009. jún. 7. 16:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!