Sony Ericsson Xperia x8?
Általában a szolgáltatónak drágább, de ott fogsz is tudni vele telefonálni és biztos lehetsz benne, hogy új (mellesleg garancia is van rá). Vaterán, Teszveszen, GSM-mobil üzletekben stb persze olcsóbb, de ha onnan veszed, akkor annak vannak veszélyei:
- Nem tudhatod, milyen állapotban van (lehet, hogy van egy bazi nagy karc az elején, csak ezt a tájékoztatóban "elfelejtették" leírni...)
- Nem biztos, hogy tudsz vele telefonálni, ha nem attól a szolgáltatótól van, mint amit te használsz (illetve vannak kártyafüggetlen darabok is, de azok drágábbak)
- Nem tudhatod, hogy honnan származik. Lehet, hogy lopott, és egy nap aztán kijön hozzád a rendőrség és elkobozza a mobilt
- Sokszor ezek több éves telefonok, ami azt jelenti hogy valószínűleg nincs rá garancia
Helyből ennyi, én azt mondom gondold át. (Amúgy bocsi, hogy megkérdezem, de van egy hasonló ismerősöm, nem Verának hívnak egészen véletlenül? :D)
Akkor bocsánat, összetévesztettelek :D
T-mobile árak:
Nem nagyon igazodtam ki ezeken, meg azt sem tudom hogy ti milyen előfizetésben akarjátok megvenni, de a többi Xperiához képest nem olyan vészes az ára. Előfizetés NÉLKÜL kb 40000 - 45000 Forint. (Ha webshopról rendelitek, akkor olcsóbb)
Úgy láttam a Vaterán 20 000 Forint körül mozog, ami elég alacsonynak számít.
Amúgy nem hiszem, hogy a szüleid csak úgy vennének neked egy telefont, ami most van nekem azt is karácsonyra kaptam egy éve. De ha közeleg születésnapod/névnapod, akkor mondhatod hogy arra szeretnéd. Vagy ha van spórolt pénzed és esetleg a felét vagy az egészet ki tudnád fizetni, akkor talán megengedik. Bár ezt így nem tudom neked előre megmondani, mert ez függ a szüleid engedékenységétől is. De ha valamelyikük egy kicsit is ért a telefonokhoz, akkor be kell látniuk, hogy az Android fényévekkel jobb mint az S5230. Sok szerencsét! :)
Ja most látom, hogy kérdezted, hogy megéri-e a telefon?
Hát figyelj, mire akarod használni? Mert ha csak hívásra, zenehallgatásra meg SMS -re kéne, akkor megéri. Ha 0-24 -ben játszani akarsz rajta akkor nem. De én személy szerint 5 pontból olyan 3-at adnék rá.
Rossz:
- kicsi a felbontása
- nem fut rajta túl sok játék
- a méretéhez képest vastag
- nincs benne multitouch (ez azt jelenti hogy nem érzékel egyszerre több pontot, csak egy helyen tudod egyszerre megnyomni a képernyőjét. Sok játéknál fontos a multitouch)
Jó:
- egész jól fotóz (az egyik osztálytársamnak ilyen telója van)
- viszonylag gyors
- állítólag nem recseg a hátlapja
- jó a fogása, szépen kézbe simul
Szerintem inkább ilyet vegyél: [link]
Nekem is ilyen van és meg vagyok vele elégedve.
Amúgy az X8 már elég "régi", kifutó modell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!