Sciphone i68 mit tud? és vki tud-e szerezni olcsón Iphone-t? :D
Egyik ismerősöm most vett egy i68at...odaadta nekem, hogy nézzem meg, mi a véleményem. Szerintem borzalmas telefon, és nem nyűgözött le a tudása sem. Wifi nincs benne, bár valakinek nincs rá szüksége, az érintőjével gyakran elég erősen kell bánni hogy érzékeljen :) Van benne ugyan gyroszkóp, de ezt csak zene-, és háttérváltoztatásra használhatod, képeket nem tudsz vele forgatni. A kamerája nagyon rossz, és sokszor kezelhetetlen a menü. Viszont előnyös, hogy van hozzá két akksi és a fülese is megfelelően szól. Hangos, az összetétele rendben, szerintem jó az anyagminőség is. Van benne dual-sim(amit nem tudom ki használ :D ), bővíthető (8G-ig). Egyenlőre ennyit tudok róla, ez inkább személyes tapasztalat, biztos találsz bővebb infót neten :)
Olcsó iphone-t pedig vateráról tudsz szerezni, vagy valami ismerőstől használtan :) Vagy e-bayről rendelsz, mert kint Angliában sokkal olcsóbb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!