Milyen VIBER-hez hasonló program van, ami megy NOKIÁN (Symbian)?
Figyelt kérdés
2012. febr. 12. 20:23
1/5 anonim válasza:
Én tegnapig a FRING-et használtam. Ekkor a telefonom operációs rendszerét SYMBIAN BELLE-re frissítettem és ettől kezdve nem fut a program, amely probléma - a nemzetközi fórumokat böngészve - általános.
Viszont találtam megoldást, amelyet úgy hívnak, NIMBUZZ. Szinte minden telefonhoz elérhető (pl. Blackberryhez, vagy Motorolához is, nem úgy, mint a VIBER) és ugyanazt tudja, mint a VIBER. Megtalálod az OVI STORE-ban.
3/5 anonim válasza:
ez a NIMBUZZ csak akkor ingyenes ha annak a telefonján is van akinek küldöm az smst / akit hívok?
4/5 anonim válasza:
Nekem egy Symbianos Nokiám van.
Hogyan tudok beszélni valakivel akinek Androidos van?
Tud kommunikálni a NIMBUZZ a Viberrel, vagy mindkét telefonon azonos alkalmazásnak kell lennie?
5/5 anonim válasza:
ez kb olyan mintha facebookról akarnál pm-et irni iwiwre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!