Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet megnézni a gps-en...

Hogy lehet megnézni a gps-en a műholdkövetést?

Figyelt kérdés

Lenne egy kérdésem, nagyon nagy segítség lenne!!!

Van a hagyományos autós GPS-ekben olyan funkció, hogy nyomvonal követés. ezt a funkciót szoktam használni, ha a szállítóautómat más használja, és szoktam leellenőrizni, hogy merre járt, de csak a készüléken tudom megnézni. van rajt egy olyan, hogy exportálás, mármint a nyomvonal exportálása, a memo kártyára. ha rámásolom gépre. van-e olyan program, amivel meg lehet esetleg a fájlt nyitmi, amit rámásol a GPS a memo kártyára nyomvonal 001 néven? vagy hogy hogy lehetne megnyitni, hogy ne a GPSen kelljen kínlódnom. Légyszi írjátok le ha tudjátok. Előre is köszi!!!!!

2012. febr. 12. 12:01
 1/2 anonim ***** válasza:
A gpsbabel program rengeteg útvonal és útpont formátumot tud konvertálni. Hogy a tiéd milyen formátum, annak neked kell utánajárni. Ha pl. kml-be ki tudod konvertálni, akkor a Google Earth simán megmutatja.
2012. febr. 12. 16:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi!!! Sekierült!!! ::)
2012. febr. 17. 11:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!