A 4S ugyanolyan gyorsan lemerül, mint a mostani Androidos készülékek. A Nokiák kevésbé szerintem, bár állította haverom, hogy a Nokiám is kb ugyanolyan gyorsan lemerült. Lehet, hogy tényleg így volt, mert Nokián nem volt olyan appom, ami mindig mutatta, hogy mennyin van az aksi. De most Androidon van, s gyorsnak látszik a merülése.
2012. febr. 11. 21:38
2/14 A kérdező kommentje:
Nem csak az akksira gondolok, hanem pl hardverileg, anyaghasználat, home gomb?
2012. febr. 11. 22:08
3/14 anonim válasza:
az iPhone-t is Kínában gyártják futószalag mellett , mint mondjuk egy Nokiát ,vagy akármi mást , így ebből a szempontból kb tökm1
2012. febr. 11. 22:23
4/14 anonim válasza:
Mindegyik ugyanannyi ideig bírja, kivéve ha kifogsz egy selejteset ami be sem kapcsol vagy 1 hét után feladja.
2012. febr. 11. 22:38
5/14 anonim válasza:
Állítólag az Apple gyár minőséges alkatrészekkel dolgozik, ami szerintem meg is látszik az árán is... Hardverileg elég erős, de azon az áron vehetnél egy jobb telefont... PL: Az LG most mutatta be az egyik jó telefonját az LG Optimus 3D-t... Nem tudom milyen az LG, de ez a 3D megfogott... Ajánlani tudom a Samsung Galaxy S2-t is... Az se rég jött és jó telefon... Az IPhone jó, de nagyon drága és azon a pénzen vehetnél jobb telefont is.... Remélem segítettem...
2012. febr. 12. 00:26
6/14 anonim válasza:
mind2 sokáig birja de szerintem az iphone tovább főleg a tokba tartod nekem ismerősömnek van 3g 2 éve van meg neki is olyan mintha új lenne am téleg drága az iphone de viszont ha majd telót váltasz annyival drágábban is tudod eladni... am mondjuk ha előfizetése veszed nincs nagy különbség pl az sgs2 és az iphone 4s között csak ilyen 20-25 ezer ft (ami 1 120 ezres telónál nem olyan sok )
2012. febr. 12. 02:16
7/14 anonim válasza:
Én N9 tulajként mondhatom, hogy ilyen telefont nem battam még egyet!!:D
Adtak hozzá gyárilag tokot, körbeöleli a telefont. Még csak a tokban sem tudtak az osztálytársaim műkörmei kárt okozni!
Én azt mondom, hogy a Nokia jó választás, jobb mint az Apple. Semmivel nem kompatibilis...
2012. febr. 12. 08:15
8/14 anonim válasza:
iPhone - t ajánlom , enyém 1 éve megvan , mintha most vettem volna ki a dobozból (4)
Az előzőnek : az iPhone mindennel kompatibilis , csak linuxal nem
2012. febr. 12. 08:50
9/14 anonim válasza:
Apple tényleg minőségi cuccokat használ, viszont a többi gyártó is (mármint a drága telefonjaikban, egy Samsung Galaxy Mini-ben egyértelműen gagyibb cuccok vannak).
Ugyanúgy bírják.
Apple-t sem a minőség miatt adják drágábban.
2012. febr. 12. 11:18
10/14 anonim válasza:
2010 kora őszi iphone4-em olyan,mint ha tegnap jött volna le a szalagról. Igaz vigyázok rá és a hozzá kapott bumperben használom .Nokiám legutoljára a 6310 volt,véleményem szerint azóta nem gyárottak telefont :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!