Ha a SIM kártyám leszeretném cserélni mini SIM-re azt mennyiért cserélik ki nekem?
Elég drágán ahhoz,hogy inkább körbevágd magadnak.
Az előfizető kérésére a csere ugyanannyi,mint a megrongálódott sim cseréje .Tehát ha nekimész ollóval és körbevágod vagy jó lesz,vagy nem.Ha jó,akkor ingyenes meló volt,ha megdöglik,akkor is ugyanannyit fizetsz,mint ha korábban kérted volna a cserét.Igazán nem bukhatsz rajta.
Én az iphone4-be és az ipad2-be is magamnak vágtam ki a simet,mindkettö jó lett.
A mini SIM az a kártya amit a telefonok túlnyomó többsége használ. vagyis a megszokott SIM-kártya, amit Te is le szeretnél cserélni. Amire le akarod cserélni, azt micro SIM-nek hívják. SIM kártya az, amiből ki kell szedni a mini SIM-et!
Itt egy kép róla: [link]
Egyébként ez szolgáltatón múlik. Ha jól tudom, a T-Mobile-nál ingyenes, a többinél fizetni kell érte, de hogy mennyit, azt nem tudom...
Bátyámnak 4 ezer forintért cserélték ki.
Viszont ingyen cserélik, ha olyan készüléket veszel a szolgáltatónál, amihez micro SIM kell.
Ha nem veszel telefont, akkor nem cserélik ki ingyen csak 4 Mátyás királyért cserébe. Viszont a méretre vágás nem rossz módszer, de ha elrontod akkor csengetned kell, ugyanis a kártya a szolgáltató tulajdonáé.
Sajtospálinka:
„...ugyanis a kártya a szolgáltató tulajdonáé.”
Csak akkor a szolgáltatóé a kártya, hogyha előfizetéses. A feltöltőkártyás SIM nem a szolgáltatóé, hanem a felhasználóé - én legalábbis így tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!