Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Alcatel One Touch 995 vagy...

Alcatel One Touch 995 vagy Huawei U8860 Honor?

Figyelt kérdés
Melyik várható jobbnak és miért érné meg azt választani?
2012. febr. 11. 10:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%
BlackBerry 9100 ...
2012. febr. 13. 19:41
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Elötte nokia x6 om volt az elött meg nokia e 90 4 évig használtam..
2012. febr. 13. 19:44
 13/16 anonim válasza:
995 ;)
2012. márc. 1. 22:41
 14/16 anonim válasza:

Hát én alcatel one touch-ot választanám. Nagyon jó az ár-érték aránya. Csak a negatív márkaimázs miatt mondják sokán h krumpli. de szerintem nagyon jól össze lett rakva ez a telefon.

Amúgy meg ismerőseim nagy része Iphone tulajdonos és állandóan szervízbe járnak vele. csak a különbség, hogy az 180.000 Ft telefon ez meg 50 ezer.

Amúgy megnéztem ezt a Huawei Honor-t. A processzor és az operációs rendszer ugyanolyan mind 2 telónál. ( 1,4 ghz, és android 2.3.5 Gingerbread) .VISZONT az alcatelre jön majd az ICE CREAM Sandwich 4.0 a nyáron!!

A Huaweinek jobb a kamerája, az elülső ( 2Mp.) is meg a hátsó( 8 mp) is. Az alcatelnek 5 megapixeles a hátsó kamerája. A huaweinek az alap belső memóriája is több ( 4GB, az alcatelnek 1 GB).

Összeségében a kamerája jobb a huaweinek, de nekem példuál egy 5 megapixeles is simán megfelel és azért drágább a huawei és ahogy láttam egyik mobilszolgáltatónál sem lehet kapni. Az alcatel olcsóbb és szerintem ezért jobban megéri. Jól is néz ki. Az aku is viszonylag jó Li-Ion 1500 mAh. Szóval én azt választanám!:)

2012. máj. 13. 14:01
 15/16 anonim válasza:

Itt a 2 összehasonlítása: [link]

Amúgy ahogy néztem a huawei 80nál kezdődik, Az alcatelt meg 50ért lehet kapni a T-mobilenál:)

2012. máj. 13. 14:07
 16/16 sd man válasza:
hát srácok lehet h kicsit elkéstem ezzel a válasszal, de azért még megírom szal sztem érdemes az alcatel venni mert az pl tolt rá egy csomó specces apróságot ami még élvezhetőbbé teszi ja és a boltosnak üzenem, hogy inkább menyen vissza krumplit szedni :DD
2012. szept. 26. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!