Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ellopták a barátnőm okostelefo...

Ellopták a barátnőm okostelefonját. Van benne valami nyomkövető vagy bármi amivel meg lehetne találni?

Figyelt kérdés
Samsung galaxyról van szó.
2012. febr. 11. 08:59
1 2
 1/12 Macs1209 ***** válasza:
100%

Hát azt már fújhatjátok. Max a rendőrségen lopást

bejelentitek, aztán szolgáltatók letiltják. Sam-

sung telefonokat nagyon könnyű "hosszúszámozni",

és aki ellopta, az már ezt a részét is megcsinál-

ja (vagy megcsináltatja). Ne várjatok csodát...

Onnantól, hogy kiveszi a sim kártyát, már csak

az IMEI maradhat benne.. de ugye előbb írtam,

hogy akkor már az sem...

2012. febr. 11. 09:10
 2/12 anonim ***** válasza:
70%
Ha olyan okos, hazatalál egyedül is.
2012. febr. 11. 09:11
 3/12 anonim ***** válasza:
Imei alapján asszem lehet kerestetni. Ha valaki ellopta, akkor nem hiszem, hogy ért hozzá. Max eladja gyorsan.
2012. febr. 11. 11:13
 4/12 A kérdező kommentje:
Imei??? :D
2012. febr. 11. 11:26
 5/12 anonim ***** válasza:
59%
Hiába vagy paraszt. Ha segíteni akar valaki, akkor nem nézzük hülyének. Jól leírtam. Csak te vagy az alpári, hogy nem érted, ha nem megy. Ha pedig nem tudod, mi az, akkor húzz el erről az oldalról. az IMEI akkor is imei marad, ha Imei-nek írom..
2012. febr. 11. 11:49
 6/12 A kérdező kommentje:
Szerintem meg te vagy a paraszt...mégis honnan kéne tudnom mi az? Nem vagyok egy kocka telefonzseni, ezért is tettem fel a kérdést ide. Szóval ha segíteni nem bírsz akkor te húzz el az oldalról, senki nem kíváncsi az okoskodásodra.
2012. febr. 11. 12:07
 7/12 A kérdező kommentje:
Amúgy meg igen bolond lehetsz, ha ezért hülyének nézel vkit mert nem tudja megkülönböztetni a kis és nagybetűt...
2012. febr. 11. 12:08
 8/12 anonim ***** válasza:
59%
Ha nem tudja megkülönböztetni, akkor normális nem lehet. Valamiféle baja van, ezért jogos a lehülyézés..
2012. febr. 11. 12:18
 9/12 A kérdező kommentje:
Úristen te felfogod mit írtam? Mert akkor most elmondom máshogy. Azon akadtam ki, hogy szerinted én azért nem tudom mi az imei mert kisbetűvel írtad... azért ennyire ne nézz már hülyének valakit. És valószínűleg ha tudnám mi az akkor nem tenném fel a kérdést. Közben utánanéztem minek a rövidítése és rájöttem.
2012. febr. 11. 12:55
 10/12 anonim ***** válasza:
59%
Igen, de akkor sem kellett volna lenézned, mikor az Imei-nél kiröhögtél.. szal.. mind1, nem vitázok veled, mert nincs kedvem.
2012. febr. 11. 14:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!