Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek megéri érintőképer...

Szerintetek megéri érintőképernyős telefont venni?

Figyelt kérdés
Már ha nagyon szeretném, Sony Ericsson x8-ast szeretnék, csak nem tudom, hogy megéri-e.
2012. febr. 10. 18:56
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Ezt miért itt kérdezed, amikor a választ csak Te tudhatod..

Ha csak telefonálásra használod tök felesleges.

Ha nem fizetsz elő valamilyen net csomagra, akkor korlátozod a lehetőségeket,

Ha nincs otthon WiFi szintén ez a helyzet. (Persze máshol is lehet, de nagyon esetleges az elérhetőség)

Nálam kb. ennyi..

2012. febr. 10. 19:04
 2/11 Koplány iDániel ***** válasza:
Nekem is ilyen telefonom van én meg vagyok elégedve vele bár most el csérltem egy hétre nokia c6-ra az is jó telefon érintős+qwerty billentyűs szóval az x8-ról annyit még hogy sokan fikázák de nem is tudom hogy miért mert egy nagyon jó telefon de ha van egy kicsivel több pénzed akkor vegyél Sony Ericsson Xperia Ray-t vagy Arc-ot. Többet érnél ezzekel. :D
2012. febr. 10. 19:05
 3/11 A kérdező kommentje:
Vagy Nokiat, a lenyeg, hogy legyen Wifi es valami erintokepernyő ... és valami ólcsóbb..
2012. febr. 10. 19:05
 4/11 Koplány iDániel ***** válasza:
Akkor ott van az Lg Optimus GT540 azt már meg találod olcsón bárhol, végülis az x8-is olcsó már.
2012. febr. 10. 19:10
 5/11 anonim ***** válasza:

"de ha van egy kicsivel több pénzed akkor vegyél Sony Ericsson Xperia Ray-t vagy Arc-ot. "

Azért 40-ért egy xperia mini is nagyon jó...

2012. febr. 10. 19:17
 6/11 Koplány iDániel ***** válasza:

Attól függ hogy mire akarja használni a telefont.

Ha a ray-t venné meg esetleg akkor fényképeket nagyon szépeket tud csinálni a mini pro az nem valami nagy telefon lett én személy szerint egy 0-nak nézem nem adnék azért pént az Ace meg játék és net.

2012. febr. 10. 19:22
 7/11 anonim ***** válasza:

A ray nem épp az x8 árkategóriája...

És nem a mini pro-rol van szó, hanem a sima mini-ről.

Mi az, hogy az xperia mini nem egy nagy telefon lett?

2012. febr. 10. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:

"a mini pro az nem valami nagy telefon lett "

Azt írod X8-ad van, na azt oda-vissza alázza.

Ugye nem a régi x10 mini pro-val kevered?

2012. febr. 10. 19:52
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha kihasználod megéri, bár ezen az áron a Telenor One Touch a legjobb vétel (nagyobb kijelző, sokkal jobb kamera, frissebb szoftver, több ram) . Ezzel a megrögzött márkahuszárok szeretnek vitába szállni, csak minek. Egy kategóriával feljebb az Xperia Mini a tuti választás, gyakorlatilag nincs konkurenciája, kis testben hatalmas erő, remek gyári rommal, szoftveres támogatással, hd kamerával, stb.

Amúgy az X8 nem szar, de már elavuló félben van, ezen az áron pedig van jobb alternatíva.

2012. febr. 10. 20:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Ja és ezen az áron a Nokiát felejtsd el, csak a C5-03 van, amiért kár pénzt kiadni. De ha kicsit többet rászánnál akkor a Lumia 710 igen tetszetős darab, de az "occsón nokiját" ne erőltesd.
2012. febr. 10. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!