Mondanátok egy helyet ahol le lehet tölteni az iphone 4 firmware samsung GT-S5230-ra?
A firmware (és a mobil oprendszerek többsége) az nem olyan univerzális cucc mint PC-re a windows vagy ép a linux.
Általában egyáltalán nem csereberélhetők simán az oprendszerek készülékek között, mert maga a hardware különbözik. (alaplap processzor memória stb)
Nézd fent már leírtam a szoftvert nem lehet leszedni, rátenni, esetleg valamiféle témát lehet leszedni ami csak úgy néz ki mint az IOS
A telefonodon ha jól tudom touchwiz fut (ehhez mondjuk nem értek de sok jót nem hallottam róla szóval nem a leg támogatottabb)
Nézd a Samsung Galaxy S2 és a iphone4 (4s) kb ugyan az a kategória teljesítményben és még azok között sem lehet cserélgetni az oprendszereket. Max egy témát tudsz letölteni amitől az android ugy fog kinézni mint az IOS vagy fordítva de ettől a Galaxyn ugyan ugy android fut az iphone on meg ugyan úgy ios
Csak neked, csak most, csak itt
Szerintem inkább kérdezősködj itt:
Lehet többet tudnak segíteni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!