Hogy tudnék felrakni lg gt540-re a CyanogenMod 7.1-et?
Figyelt kérdés
valaki HOZZÁ ÉRTŐ mondja már el nekem hogy hogy tudnék felrakni lg gt540-re CyanogenMod 7.1-et meg hogy hol tudnám letölteni előre is köszönöm2012. febr. 9. 21:38
1/2 anonim válasza:
11 éves vagyok, és ha a felnőtteket gondolod "HOZZÁÉRTŐ"-nek, akkor ezt a választ ne is olvasd tovább.
Ha van angoltudásod, akkor ezek alapján fel tudod rakni. Csak akkor cseszed el ha direkt el akarod cseszni. És csak akkor kezdj bele ha BIZTOS VAGY ABBAN AMIT CSINÁLSZ!!!
Remélem segítettem :)
2/2 A kérdező kommentje:
ő köszi am nem felnőttekre gondoltam de ok :D am angol tudás elég nulla de majd megoldom :D
2012. febr. 13. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!