Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnám "felgyorsítani"...

Hogyan tudnám "felgyorsítani" az iPhone 3G-met?

Figyelt kérdés

Esetleg ismertek valamilyen programot, amivel gyorsabb lesz a készülék? A neten már láttam videókat, amiben fel van gyorsítva, de mivel nem valami jó a nyelvtudásom, nem értettem, hogy csinálja.

A válaszokat előre is köszönöm!

2012. febr. 9. 19:51
 1/3 anonim ***** válasza:
Egy megoldás van (persze ha 4.x szoftvered van (az kvára lassítja), akkor downgrade 3.1.3-ra, persze csak akkor tudod ha lementetted még akkoriban az shsh fájlokat. Egyéb trükk nem nagyon van sajnos, az apple az ujabb szoftverekkel lassítja a régi készüléket hogy vegyél újjat.
2012. febr. 9. 22:57
 2/3 Macs1209 ***** válasza:

Nem lassítja, hanem a rendszer stabilitás, tudása nő meg, ezáltal ugyanakkora procin lassabb lesz. 3G befejezte a

támogatást (ezzel ösztönzi a vásárlót az új telefonra),

de pl nem sok értelmét látnám 400MHz-es 3G-be belegyűr-

ni egy wifi hotspotot (kb tetű lenne és fagyna).

2012. febr. 11. 09:30
 3/3 anonim ***** válasza:
Az enyém is rohadt lassú 4.2-vel.. Annyit csináltam, hogy kikapcsoltam a menü hátteret meg a multitask-ot. Űrítgetem a safari-ban cache-t, cookies meg history-t de nem igazán gyors :( iPhone 4S még 5 hónap mire megkapom..
2012. febr. 11. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!