Hol lehet már Budapesten IPhone5-öt kapni? Vagy eggyátalán már lehet kapni? És ha igen mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
Ez a kérdés!!!!2012. febr. 9. 18:31
11/13 anonim válasza:
szerintem kösd fel magad ha arra akarod verni a faszod hogy te veszel magad ennyi meg annyi százezresért egy telefont amit ha lebaszol a földre egyből tönkremegy. gratulálok, én a felsőfokú nyelvvizsgámnak örültem ennyire mint te ennek a gedvás telefonnak
12/13 anonim válasza:
"ennyi meg annyi százezresért egy telefont amit ha lebaszol a földre egyből tönkremegy" ez pont nem igaz... Mert jobban állja az ütést mint a SG3.. de amúgy meg ha van pénze miért ne venne iphone 5-öt? Vagy akinek sok pénze van ne vegyen Mercedest? Ne menjen el a Bahamákra nyaralni? Ne vegyen egy fullos házat? ( Válasz: De igen,mert van pénze.)
Az Iphone is olyan a telefonok között mint pl autóknál egy Ferrari,Mercedes stb.. AKinek van pénze, az meg vegye meg. Én nem irigykedek ,mint egyesek..
13/13 anonim válasza:
Már lehet kapni. Keresd a telefonszolgáltatódnál, vagy a nagyobb supermarketekben, media marktban, vagy saturnban. Az ára hihetetlen nagy skálán mozog. Megveheted 220 000 Forintért, vagy 300 000 Forintért is. Remélem a sok gyökér mellett segíthettem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!