Milyet telefont vegyek?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni 1 nokia telefont, csak azt nem tudom, h milyet. Olyan kellene, ami ugy kb. vetekszik egy N73-assal, és kb árban is ugyanannyi. Lehet csúsztatós, sima, szóval bármilyen, csak yo legyen. És mondom, árban az n73ashoz közel álljon! Köszönöm!!! :)2009. jún. 2. 15:18
1/8 anonim válasza:
Mit szólnál egy Nokia N73-hoz? Pont annyiba kerül és pont annyit tud, mint egy N73-as.
2/8 anonim válasza:
Nokia N73XD Am sztem Valamelyik Xpress-t vedd meg azok jók.
3/8 A kérdező kommentje:
de most komolyan! azt csak ugy viszonyítási alpnak mondtam, h ahhoz hasonlo!!!! segitsetek légyszi :(
2009. jún. 2. 15:36
4/8 anonim válasza:
nokia 6220 sztem jó amúgy meg nem tom! ha nokiát vennék én 5800-át szeretnék.
5/8 A kérdező kommentje:
és az ugy kb milyen árban van?
2009. jún. 2. 16:15
6/8 anonim válasza:
Öcsém.. beírod google-ba, és kiadja azt is, hogy mennyibe kerül..
7/8 anonim válasza:
az árak attól is függnek hogy hol veszed őket...függetlenül drágábbak...a pannonnál van Nokia E51 az egy üzleti teló, külön op. rendszerrel(mint az N73) csak talán nem olyan jó a kamerája:)...de elég okos, és van rajta Wlan, ami nincs az N73-on:) ez a telló előfizuvan 2 éves hűség nyilatkozattal 39.990...az 5800 zene teló, érintő kijelzős az egész, mint az iPhone csak ebben 3,2 mega pixeles kamera van és van benne Wifi ez ugyan így előfizuval 2 éves hűséggel 69.990...ugyan ennyiért van sima Nokia N95 is:) 5 megás fényképezővel;)..és még ami szerintem jó az a Nokia 6210 Navigátor ebben is 3.2 mega pixeles kam van oprendszer, és GPS vevő(ami az N95-ben is van)ez 49.990 elő fizuval és 2 évre:)..rem elég:D...de ha nem akkor meg tod nézni a www.pannon.hu/egyeni/keszulekek -en:), ha pannon os kell...de a t-mobile.hu-n is fenn van minden:) ha olyan kell...csak kiválasztod a készülékek menü pontot és már kersgélhetsz is:)
8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a NORMÁLIS válaszolóknak!
végül is a nokia 6500 slide mellett döntöttem.. :)
2009. jún. 3. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!