Iphonra hogy tudok filmet rakni?
Letöltöd az iTunes nevű programot.
Regisztrálsz.
Megadod a bankkártyád számát.
iTuneson felül találsz olyat, hogy films.
Rámész, kikeresel egy szimpatikus filmet, majd kifizeted az árát (10-20 euró).
Ráteszed az iPhonera.
Szerintem sehogy! Meg aztán egérmozizni akarsz?
Inkább vegyél telefont! Akkor nem kellene ilyen hülye kötött rendszert használnod!
Ez a JB a varázsszó mi? Eléggé lehangoló, hogy egy 200k-s telót csak buhera után lehet normális körülmények között használni! Gratula a sok idiótának, akit az Apple meg tudott vezetni.
Kérdező:
Na látod ezért is jobb egy másik telefon megvétele! A gyermekednek is jobb, hiszen ennyi pénzért már sokkal nagyobb kijelzővel megáldott telefont tudsz venni, ami alkalmasabb az egérmozira. És még csak buherálni sem kell. Átmásolod és már nézheted is! Ennyi!
Az iPhone meg egy vicc! bocs, de nagyon rühellem!
Jó kis telefon ez, már csak abból ki indulva hogy a 2 éves gyerekem is tudja kezelni, fél perc alatt YouTube és nézi a mesét.
Jailbreak, alkalmazások letöltése megy, csak még erre a filmátírása laptopról telóra nem jöttem rá, bár igazából nem is foglalkoztam vele. Na hétvégén belemerülök.
Szia!
Bármilyen zenét feltudsz rá rakni (meg filmet) sőt, még borítót is tudsz a zenékhez rakni!
Csak berakod az iTunes-be a zenéket, majd szinkronizálsz!
A probléma ott kezdődik, hogy letöltöd az iTunes progik és megadod a bankkártyád számát?!?!?!?! WTF!!!!!
Én Symbiannal vezeték nélkül pakolgatok ide-oda bármit, csak egy progi kell a telóra, ami ftp-t létesít, a gépen meg pl filezilla és már látom is a teló tartalmat! Készített fényképek és videók le, mozifilmek fel, ennyire egyszerű!
Nem értem miért kell az agyondicsért iPhone-nak a bankkártyám száma ehhez?? De ha már kéri, akkor nem értem hogyan lehet ez a legfelhasználóbarátabb készülék????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!