Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mennyire biztonságos egy...

Mennyire biztonságos egy ilyen telefontöltő? Nem teszi tönkre a telefonomat?

2012. febr. 7. 14:22
 1/5 Gugu Gabor ***** válasza:

Igy ránézésre nem lehet megmondani, mindenesetre a töltéshez stabil feszültség és áram kellene, értelem szerűen ez ezzel nehezen megoldható. (nem mondom hogy lehetetlen de kell hozzá némi plusz elektronika)

Igazából engem a video alapján nem győzött meg.

2012. febr. 7. 16:04
 2/5 A kérdező kommentje:
pár napra elutaznék, és lehet hogy lemerülne a telefonom, és ezért gondoltam hogy veszek egy ilyet. Megéri? 1500 ft körül van.
2012. febr. 7. 19:48
 3/5 Gugu Gabor ***** válasza:
Itt nem azzal van a bajom hogy ez mennyibe kerul inkabb azzal hogy nem biztos hogy jot tesz a telefonnak. Nem tudom hova utazol de elkepzelheo hogy ott is lesz aram, szoval esetleg fel tudod tolteni a mobilod, vagy ha minden kotel szakad inkabb ajanlok egy kulso aksit igaz at dragabb
2012. febr. 7. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:

úgy 6 órát fogok vonatozni :D

De gondolkoztam még olyanon, hogy kiveszem a dinamót, és helyette akkumlátort rakok be (van egy 4,8 v-os aksi).

2012. febr. 8. 12:48
 5/5 Gugu Gabor ***** válasza:
Tolem barkacsolhatsz de fent mar irtam hogy vannak gyari kulso aksik feltoltod es ugyan igy usb rol toltheted a telefonod
2012. febr. 8. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!