Melyik Nokia telefont vegyem meg? Már nem merek nézni sehova.
Figyelt kérdés
Nokia 5310-et akartam, de azt mondják, hogy lassú. lekopik, nem jó, stb. Mégis akkor mit válasszak? Kizárólag Nokiák közül, mert ez a legstrapásabb, nekem ez vált be. Az 5610 nagyon tetszik, de elég drága, a szüleim nem vennék meg, és a kitolhatós hamar tönkremegy.2009. jún. 1. 22:13
1/8 anonim válasza:
nekem a 3120 classic bevált, bírja nagyon, az ára is korrekt, és tud mindent amit egy felső középkategóriásnak kell.
2/8 A kérdező kommentje:
Ja, azt elfelejtettem, hogy Nokia 3110 classicom volt most, de sajnos befuccsolt. Tehát ezt ne mondjátok! Köszi előre is a válaszokat!
2009. jún. 1. 22:25
3/8 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok, ezért nem igazán értek hozzá.
2009. jún. 1. 22:26
4/8 anonim válasza:
Nekem 5310-em van. Egyáltalán nem lassú és semmi nem kopik le róla, és nagyon jó kis telefon.
5/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: tudnál egy e-mailt küldeni nekem? Mert akkor ott tapasztalatot is írhatnál, már nagyon el vagyok keseredve, mert itt is csak rosszat hallottam róla.
2009. jún. 1. 22:29
6/8 anonim válasza:
at 5310 az egyik legjobb nokia mostanság
7/8 anonim válasza:
13 évesen minek kell fullextrás telefon..?
8/8 A kérdező kommentje:
nem fullextrás telefont akartam... amúgymeg, azért igen, vannak elvárásaim. Pl. ezek zenetelefonok, és nincs mp3-am, ez van helyette. Így nem kell többet költeni...
2010. jan. 22. 17:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!