Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudom beállítani, hogy...

Hogyan tudom beállítani, hogy a telefon a Memóriakártyára telepítsen? (ZTE Skate)

Figyelt kérdés

Nemrég vettem a szintén nem régi telefonomba, ami egy ZTE Skate típusú mobiltelefon, egy 16 GB-os memóriakártyát, de valamiért az alap telefonmemóriába telepít, ami 128 Mb, ami igen karcsú... És nem tudom hol lehetne beállítani azt, hogy a memória kártyára telepítsen, márha egyátalán lehetséges.

Várom a mielőbbi válaszokat -Ha lehet csak hozzáértőkét-

Előre is köszönöm!!!

2012. febr. 6. 21:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Androidnál ez nem lehetséges. De szerencsédre ezen már 2.3-as android van ezért telepítés után át tudod helyezni a telepített dolgokat (már amit lehet)
2012. febr. 6. 21:32
 2/3 anonim ***** válasza:
úgy van, hogy amelyik alkalmazást lehet telepíteni sd-re azt oda is fogja telepíteni, de a telefon memóriájából is foglalni fog egy keveset
2012. febr. 7. 15:01
 3/3 anonim válasza:

Használd a app2sd programot, melyet megtalálsz a google play-en. Igaz attól még a belső memóriából is fog fogyni, de ez a progi azért segít. De ha valami tegyél fel cyanogen mod 7 ott is lehet benne állítani hogy hová telepítsen.

Amúgy nekem is ez a gondom, ez a típusú mobilom van és hiába van benne 8Gb kártya a belsőből mindig fogy egy kicsit.

2012. aug. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!