Samsung Galaxy S II vagy HTC Rhyme?
Az előttem szóló valószínűleg nem ért a mobilokhoz, vagy nő (és ezt nem rossz értelemben mondom). Tudni illik, hogy a Rhyme egy főként nőknek szánt mobil, mind kinézetre, mind hardverre. Ez alatt nem azt értem, hogy kaki dolgok vannak benne, azért erős hardvert pakoltak bele, biztosan nem fog nagyon sokat akadni, de azért nem atomerőmű, mondhatni pont elég.
A Galaxy S II teljesen más tészta. Az egy igazi bivaly, minden benne van amit ma csak bele lehet pakolni. Nagyon gyors (tapasztalt, nekem is SGSII-m van), cserébe viszont igen nagy, ami lehet hátrány vagy előny is.
Árban sem hasonlítanak, a Galaxy S II durván egy Deákkal drágább a másik mobilnál. Ha kishölgy vagy és nem számít neked annyira a hardver, csak jól össze legyen rakva és jól fusson az egész, akkor elég lehet a Rhyme is, de ha férfi vagy esetleg egy járatosabb nő, és számít a dupla mag, stb, plusz van rá még egy húszasod, akkor jó választás lehet az SGSII is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!