Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek mennyit kérhetek...

Szerintetek mennyit kérhetek Samsung Corby S3650 telefonért?

Figyelt kérdés
Szeretném eladni a telefonomat. Dobozostól, mindenestől. Csak a telefon volt használva kb. 2 hónapig, de nem sokat. A dobozban minden új (2 hátlap, töltő,fülhallgató, mic kábel). Tanácsokat várok, hogy mennyiért lehetne meghirdetni, köszönöm.
2012. febr. 6. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én meg szoktam nézni vaterán vagy teszveszen ,hogy kb mennyit kérnek érte és akkor van viszonyítási alapom. Annyi teló van már hogy én se vagyok képbe néha mi mennyibe is kerül.
2012. febr. 6. 13:53
 2/3 anonim válasza:

15-20 ezer forint között. (szerintem)

Amúgy nekem corbym van, (rózsaszín), én tavaly a telenornál kártafüggetlenül 31.990 ft-ért vettem meg..:)

remélem hasznos volt..

2012. febr. 8. 20:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 14. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!