Ti mit vennétek? 4S vagy iPad2?
Figyelt kérdés
iPad 2-m már van, előtte itouchom volt meg pár androidos telefonom. Most elgondolkoztam, hogy lecserélem a padot egy 4S-re, hordozhatóság miatt.
Ti melyiket választanátok ha csak ez a 2 jöhet szóba ? Jailbreakkel természetesen. Indokoljátok is kérlek, hogy miért ezt vagy miért azt használnátok jobban.
2012. febr. 5. 22:39
1/7 anonim válasza:
Én 4S vennék én utálom a tabokat meg az ipadet mert már túl nagyok elég macerásak még 1 telefont be tudok rakni a zsebembe sokkal könyebb hordozni is szóval Iphone 4s szavazok
2/7 A kérdező kommentje:
Még annyi kérdésem van, hogy tegyük fel érthetően beszélsz angolul, siri mennyire életképes itthon ? Erre inkább olyan válaszoljon aki már próbálta.
2012. febr. 5. 22:49
4/7 anonim válasza:
nos még nem probáltam de videó alapján ha tudsz angolul akkor hasznos főleg ha mondjuk sms írsz vagy rá akarsz vmire keresni sokkal gyorsabb mint ha te irnád be
5/7 anonim válasza:
Ha van 1 iPad 2-d, akkor minek vennél még 1-et?
6/7 A kérdező kommentje:
Olvasd el a leírást vagy nemtudom..
"hogy lecserélem a padot egy 4S-re, hordozhatóság miatt. "
2012. febr. 6. 12:27
7/7 anonim válasza:
Úgy értette szerintem, hogy a 4S csak egy iPad 2 klón, csak kicsibe :) Amúgy tartom, hogy a 4S-t vedd, mert annak van legalább valami értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!