LG ks360 vagy LG kp501?
Figyelt kérdés
Sziasztok!17 éves srác vagyok és nem tudok dönteni a két telefon között.Lécci segiitsetek! Kinek milyenek a tapasztalatai a 2 telefonnal, ki mit ajánl?2009. jún. 1. 15:52
1/1 anonim válasza:
kp 501 eszedbe ne jusson j.....a legszarabb érintős a piacon és ááá....egy rakás hulladék, lefagy, melegszik, gyorsan merül nagyon, és az érintője nagyon lomha... nekem ks360-am van nagyon jó, szép, billntyűs és érintős néhány menüpontban....én se tudtam hogy érintős, de pl a telefonszámokat ugy kell beirni, a kamrája jobb mint a kp-nak, sokkal izlésesebb és jobban megnéznek vele mikor sms-t irsz a héven, ugye mert ilyen klavija van, egypként is az érintőnek semmi értelme főleg ha ilyen szar minőségű
szóval ks 360 for ever!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!