Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia N8-00 as telónak a...

Crazy Gee kérdése:

Nokia N8-00 as telónak a processzorát fel lehet húzni valahogyan? Mert az alapból 670mHz-s de majd a Symbial donnara 1Ghz kell Mit javasoltok?

Figyelt kérdés
2012. febr. 5. 06:38
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem lehet felhúzni!Se Carla se Donna nem lesz az N8-ra.Belle lesz az utolsó!
2012. febr. 5. 11:17
 2/3 A kérdező kommentje:
akkor itt metghalt az n8-as??? de láttam egy videot ahogyan a 5230as huzták fel
2012. febr. 5. 20:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Először is mint Symbian már nem létezik, a Nokia ugyanis dobta a nevet, így a Belle is már Nokia Belle lesz!

Másodszor a Donna kétmagos processzorok számára készül, az 1 GHz-es proci a Carla minimum feltétele.

Három! Miért halna meg az N8??????

Csak mert nem lehet tovább frissíteni a rendszer, az nem jelenti azt, hogy onnantól kezdve az N8 képességei megszűnnének. Amit tud, azt akkor is tudni fogja, szerintem nem kell neki ekkora fenek keríteni! Ezzel a 670 MHz-el, ami egyébként 680 MHz, bár ez a kis tévedés lényegtelen, simán hozza egy droidos 2 magos képességeit, szóval én nem aggódom emiatt. Igazából ennél több nem is kell nekem egy telefontól. HDMI-n keresztül 720p-ben élvezhetem az akár mkv kiterjesztésű hd filmeket, a kamera kiváló és az is marad, stb... sorolhatnám még, nem hinném, hogy jobb lenne a rendszer 1 GHz-en.

Láttam egy videót, ahol felhúzzák a procit, de szerintem az kamu volt. Nem is ajánlatos, mert könnyen tönkremehet a telefon tőle. Illetve az majdnem a duplájára húzását jelenti, ami azért eléggé kemény! Számítógépen is max 100 MHz-eket szoktak húzogatni, és néha az is megviseli a rendszert. Szóval felejtős, de szerintem nem is fog hiányozni!

2012. febr. 6. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!