Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szerintetek az xperia mini...

Szerintetek az xperia mini nem lányos telefon?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok. Nem akarok venni drága telefont, mert a suliban iszonyatosan irigyek a tanárok, ha valakinek drágább telefonja van, akkor egyből kérdezgetik, hogy honnan van ennyi pénze, meg felhívja a szülőket, hogy elkényeztetik a diákot....stb

Megjegyzem, hogy megdolgoztam a telefonért, nincs rossz bizonyítványom. Tetszeni tetszik, hardverileg és szoftverileg is, de nem tudom eldönteni, hogy az most túl lányos, vagy egy fiú kezében is jól áll

2012. febr. 4. 18:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Feketében biztosan nem az...

De egyébként se, max rózsaszínben.

2012. febr. 4. 19:16
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát ez "a tanárok irigyek és elkényeztetett tanulók, mert drágább a mobiljuk, mint nekik"... Behalás XD

Egyébként még fehérben is jól mutat.

És manapság az egyik legjobb mobil ár/érték arányban.

Üzenem a tanáraidnak:

Sokszor nem a drága mobil a jó mobil.

2012. febr. 4. 20:30
 3/4 A kérdező kommentje:

Igen, ezt én is szoktam említeni...

osztálytársamnak a legújabb iphone 4s-e van, és pampogott a tanci (12.-esek vagyunk, szakközepesek), hogy nem érdemli meg, meg minden...( 3-as tanuló) és közben meg országos táncbajnokságot is nyert...

Köszönöm a válaszokat, a héten valamelyik nap elugrok a Sonyba, megnézem fehérbe vagy feketébe... kicsi, olcsó, és akkor azt fogják hinni, hogy nagyon rossz telefonom van...:D

2012. febr. 4. 20:44
 4/4 anonim válasza:
Igaz lány vagyok, nekem fehérbe van. És egyáltalán nem -lányos- Amúgy nagyon jó telefon, manapság azt mondanám h a Sony a legjobb az ilyen értékű telefonok közül. Pl. árban egyező Nokia C5-03 -nál MAGASAN jobb. A Nokia még mindig a sz@r Symbiamját használja és ezzel nagyon lemarad. A lényege h VEGYÉL MINIT!!!! :)
2012. febr. 5. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!