Szerintetek az xperia mini nem lányos telefon?
Fiú vagyok. Nem akarok venni drága telefont, mert a suliban iszonyatosan irigyek a tanárok, ha valakinek drágább telefonja van, akkor egyből kérdezgetik, hogy honnan van ennyi pénze, meg felhívja a szülőket, hogy elkényeztetik a diákot....stb
Megjegyzem, hogy megdolgoztam a telefonért, nincs rossz bizonyítványom. Tetszeni tetszik, hardverileg és szoftverileg is, de nem tudom eldönteni, hogy az most túl lányos, vagy egy fiú kezében is jól áll
Feketében biztosan nem az...
De egyébként se, max rózsaszínben.
Hát ez "a tanárok irigyek és elkényeztetett tanulók, mert drágább a mobiljuk, mint nekik"... Behalás XD
Egyébként még fehérben is jól mutat.
És manapság az egyik legjobb mobil ár/érték arányban.
Üzenem a tanáraidnak:
Sokszor nem a drága mobil a jó mobil.
Igen, ezt én is szoktam említeni...
osztálytársamnak a legújabb iphone 4s-e van, és pampogott a tanci (12.-esek vagyunk, szakközepesek), hogy nem érdemli meg, meg minden...( 3-as tanuló) és közben meg országos táncbajnokságot is nyert...
Köszönöm a válaszokat, a héten valamelyik nap elugrok a Sonyba, megnézem fehérbe vagy feketébe... kicsi, olcsó, és akkor azt fogják hinni, hogy nagyon rossz telefonom van...:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!