Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a SIM-jelszó Samsung...

Mi a SIM-jelszó Samsung s5230-nál?

Figyelt kérdés
Samsung s5230-ból szeretnék SIM kártyát átrakni egy ugyanolyan, csak más színű telefonba SIM-jelszót kér... Nem tudja valaki ilyenkor mit írjak be?

2012. febr. 4. 13:21
 1/7 anonim ***** válasza:

A Sim kártya jelszavát a Pin kódot, te ad(hat)od meg.

Ha azon a kártyán soha nem változtattál Pin kódot, akkor keresd elő a mobil, illetve kártya papírjait.

2012. febr. 4. 13:25
 2/7 A kérdező kommentje:
Köszi, sikerült feloldani :)
2012. febr. 4. 13:26
 3/7 Tojásrántotta válasza:
43%
Ez most komoly kérdés volt???!!! Oo I don't want to live on this planet anymore!!
2012. febr. 4. 13:48
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem tudom miért nem lehetett volna erre normálisan válaszolni, mint az előtted hozzászóló. Én, mint SIM-jelszó 0000-ra emlékeztem, de nem az volt, ezért jöttem megkérdezni.

Nem tehetek róla, hogy nem vagyok kütyümágus, és nem volt még százféle telefonom tizenhárom évesen. Nem tudom ezen mi olyan nevetséges, de mindegy...

2012. febr. 4. 19:22
 5/7 anonim válasza:

üdv.

az én samsung s5230-am,is sim jelszot kér mit irjak be?

2012. júl. 11. 09:09
 6/7 anonim válasza:

000000

vagy

00000000

2012. júl. 11. 13:28
 7/7 Marylin39 válasza:
Én is így jártam amikor telefonzár alá tettem a telót. Feloldani a biztonság menüben lehet. Ott lehet be és kikapcsolni. Az eredeti telefonzár jelszóval (én már ezt is módosítottam és az újat nem fogadta el csak a régit) utána betettem egy másik telefonkártyát és azonnal működött.
2013. márc. 27. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!