Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung galaxy minihez kellene...

Samsung galaxy minihez kellene egy kis segítség?!

Figyelt kérdés

Tegnap vettem, de sehogy nem tudok rajta kiigazodni, a kiskönyvben meg semmi nincs benne.

1. hogy tudom beállítani a memó kártyán lévő zenéket csengőhangnak?

2. érintőképernyő rezegjen pötyögés közben

3. a netet wifivel fogja (ez már meg van) de csak ezzel és ne mobilnettel

4. a főképernyőn a google shearc és tsa eltünjön

2012. febr. 4. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:

"Nagy" kézikönyv: [link] (a keretben lévő letöltésre menj.

1. Bemész a zenék menüpontba(ezen belül kiválasztod felül azt, hogy a számokat mutassa), kiválasztod a megfelelő számot, hosszan rányomsz, kiválasztod a "beállítás csengőhangként"-et. Van egy másik módszer is egyébként ha ez nem megy majd.

2. Ilyen ennél a telefonnál tudásom szerint nincs(engem mondjuk zavarna is).

3.Menü, Beállítások, Vezeték nélküli és hálózatok, mobilhálózatok, Csomagkapcs. használatánál ne legyen bepipálva. Azt is csinálhatod hogy bemész a mobilszolgáltatóhoz és lemondod.

4. Csak simán hosszan(de tényleg hosszan) rányomsz a google search-re és lehúzod a kukába.

A tsa nem tudom mi akart lenni.

Itt még sok hasznos dolgot találsz az első hozzászólásban: [link] .

2012. febr. 4. 12:25
 2/5 anonim válasza:

Nekem is lenne egy kérdésem mert látom hogy az előző válaszoló nagyon ért hozzá.

Galaxy minim van és telepítettem rá az Air Penguin nevű játékot.

Semmi baj nincsen vele csak az a baj hogy nagy 17mb.

Hogyan tegyem át az sd kártyára?

(Ha valaki azt írná hogy: Beállítások>alkalmazások>alkalmazások kezelése>Air Penguin és itt Áthely. SD-Kártyára megmondom hogy nem engedi :(

2012. febr. 5. 13:36
 3/5 anonim ***** válasza:
Hányas verziójú android van a tiéden második?
2012. febr. 5. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves első! Köszönöm a segítséget, minden sikerült eddig :D A 4. pontban a tsa az a társai lenne, mert nekem a főképernyőn sokminden olyan kint volt, amit soha nem használnék előreláthatólag. Zavartak de el tudtam tüntetni a te segítségeddel.

Még valami. A menümet testreszabhatom? Szeretném, ha a menü háttere egy általam beállított kép lenne. Vagy esetleg témákat honnan tudok leszedni?

2012. febr. 5. 17:43
 5/5 anonim ***** válasza:
A menüben rendezgetheted az ikonokat és már ki is merült a testreszabhatóság. Témákat a marketről szedhetsz le(írd be, hogy launcher és kiad 1000 darabot).
2012. febr. 6. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!