Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » HTC Desire vs HTC Desire s?

HTC Desire vs HTC Desire s?

Figyelt kérdés
Melyik telefont ajánlanátok,melyik a jobb,miben jobb a másiktól,mi külömbség van a 2 telefon közt?
2012. febr. 4. 00:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Desire HD
2012. febr. 4. 00:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Desire tulaj vagyok de még csak 1 hónapja. hozzám egy SLCD kijelzővel szerelt modell került. Nagyon szeretem és elég jó áron lehet hozzájutni manapság. nem lassú és még ma sem mondható elavultnak. nem találkoztam igazából hátránnyal egyedül a szűkös belső memóriát mondanám annak. de amit lehet át kell tenni kártyára nekem van rajta 6 játék meg pár alkalmazás és még van a belsőn 50 mb. de ha ez probléma egy főzött rommal kiküszöbölhető. nagy előny szerintem a fizikai gomb(az érintő gombtól kiráz a hideg)na meg az optikai track pad is előny bár ritkán használom. desire S-t még nem fogtam. az egy frissített verzió. de a vélemények alapján jó kis telefon. kérdés hogy megéri e a felárat. szerintem jó választás mindkettő. ha van még kérdésed privátba is szívesen válaszolok.
2012. febr. 4. 12:40
 3/3 LinuxPower ***** válasza:
Az S jobb. Többek között azért, mert a másikkal ellentétben ez megkapja a ICS (Android 4.0 Ice Cream Sandwitch) frissítést.
2012. febr. 13. 08:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!