Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont ajánlotok egy...

Milyen telefont ajánlotok egy vékony pénztárcájú emberkének?

Figyelt kérdés
26éves lányzó,mindegy hogy android vagy sem.Szolgáltató Pannon van előnyben. Azért legyen jófajta..Technikamániás vagyok,szóval ne gagyi legyen:D:D
2012. febr. 3. 18:49
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én se értem miért nem kinálja a telenor a sima mini-t.

Van náluk viszont a régi x10 mini, röhejes áron.

Eközben az új, fényévekkel jobb Sony Live 4000-el több nála kártyásan.

2012. febr. 3. 20:29
 12/17 A kérdező kommentje:
Ez a se mini egész jó:) Mondjuk a mini pro van... Mint új termék. Szóval lehet hogy bejön a sima mini is.
2012. febr. 3. 22:20
 13/17 anonim ***** válasza:

Csak azt nem értem, hogy már eddig miért nem tudták behozni a kínálatba...

T-mobile-nál szeptember óta kapni mindkettőt. Karácsony környékén 35-ért lehetett kapni a sima mini-t.

Az x10 mini ára meg tényleg vicc. Függetlenül is olcsóbban megkapni.

2012. febr. 3. 22:45
 14/17 anonim ***** válasza:

3.válaszoló vagyok

[link]

még a galaxy gio jutott eszembe ahogy nézem kb 30 ezer szóval még bőven belefér a keretbe:D

[link]

a Onetouch se rossz sőt 20 ezerért meg nagyon jó :)

[link]

ez kicsit drágább de megéri:DD

2012. febr. 4. 13:16
 15/17 A kérdező kommentje:

Néztem a Giot is: hátrány: se füles,se memóriakártya nincs hozzá.Ezek nélkül meg se fotozni se zenét hallgatni nem lehet.Ha meg mindkettőt veszek hozzá már ugyanott vagyok.

OT990: Nem rosssz,benne van a listámban,de nem tudom hogy van-e jobb.:) AMi ebben a kategóriában van.

Walkman teló: Még nem olvastam róla tesztet.Kicsit drágának tartom de majd meglátom.

Mondjuk most lehet hogy a sima minit megvárom pannonnál..

2012. febr. 4. 19:57
 16/17 anonim ***** válasza:

A live with walkman vagy, ha lesz az xperia mini most a legjobb vétel.

Gyűjts addig és vedd inkább a live-ot vagy az xperia mini-t ha lesz.

Hardveresen mindkettő hasonló, a másik kettő sehol sincs hozzájuk tudásban.

2012. febr. 4. 20:09
 17/17 A kérdező kommentje:

Szerintem is gyüjtögetni fogok...Nem vagyok egy fb mániás aki minden cselekedetét posztolja.. De azért legyen egy kis tudása ugy vagyok vele.. Mindig haladtam a korral technka terén! (Pl amikor a nagy átlagnak k300asa meg k310ese volt én már akkor k700ast vettem(kaptam)...

Nekem nem is tetszik az a full billentyűzet...

2012. febr. 5. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!