LG- P500 játékot hogyan tudom megnyitni miután elküldték bluetooth-on?
Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 18:22
1/7 anonim válasza:
Kicsit kifejthetnéd magadat bővebben is... Telefon neve,tipusa???
2/7 A kérdező kommentje:
LG-P500 Optimus One...
2012. febr. 3. 18:24
3/7 anonim válasza:
És a játék neve is LG- P500?? Vagy csak arra küldték át mer nem mindegy... És androidnél nincs olyan hogy 1 készülékre van tervezve a játék... az az oiprendszerre... de egyébként megkeresed a filet amit átküldtek és telepitted...
4/7 A kérdező kommentje:
Játék neve: Honfoglaló és ugyanúgy érintőképernyősről volt átküldve, igazh az a telefon nem androidos...
A telefon amiRE átküldtem: LG Optimus One!!!!
2012. febr. 3. 18:29
5/7 anonim válasza:
Hát ha nem androidos játékot küldesz át androidos telefonra akkor nem fogja lejátszani...
6/7 A kérdező kommentje:
értem kössz
2012. febr. 3. 18:35
7/7 anonim válasza:
Le kell huznod a think free office alkalmazast es abban meg lehet keresni a bluthooton atkuldott adatkat es lehet instalalni.A beallitasokban engedelyezni kell az ismeretlen aplikaciok instalalasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!