Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A sim kártyát ha nem használom...

A sim kártyát ha nem használom, vagy eltűnt bármi ilyesmi, akkor azt kell "jelenteni v. hol" vagy nem és akkor csak letiltják mert észreveszik hogy nincs töltve?

Figyelt kérdés
A másik kérdésem az, hogy megéri drága telefont venni(50.ezer ft) vagy inkább jobb megoldás ha veszek fényképezőgépet, meg egy mp3 lejátszót zenehallgatásra +egy hivára alkalmas egyszerű telefon. Vagy inkább akkor egy jó telefon és akkor 3az 1ben. Csak attól félek hogy esetleg elhagyom, vagy ellopják akkor ennyi volt 50.ezer. Bár ha külön veszem azt is elhagyhatom..SeGiTsEtEk!
2009. máj. 31. 19:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha a sim kártyádat elhagyod azt a szolgáltatódnál le tudod tiltani csak be kell vinni a papírjait és már meg is oldják. de ha van rajta pin kód akkor úgyse nagyon tudnak vele mit kezdeni.

Szerintem ha fényképezésre meg zenehallgatásra kell a telefon elég olyan 20-30 ezer forintosat is mert azok már elég jó képet csinálnak és mindegyiken van mp3 lejátszó valamint memória kártyával is bővíthető.Szerintem fölösleges most egy telefont is egy fényképezőgépet meg egy mp3 lejátszót venni mikor az a telóba már benne van.

2009. máj. 31. 19:55
 2/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

sajnos mindig benne van a pakliban hogy elhagyod vagy ellopják.Azért ajánlok olcsóbb telefont mert azért ritkábban

lopják el.Nekem Sonyericsson k800 i telóm van lassan 1 éve és még eddig nem volt ilyen jellegű problémám és még ráadásul jó képet is csinál.

2009. máj. 31. 20:00
 3/5 A kérdező kommentje:
Na de ha ugye elhagytam a sim-kártyámat akkor köteles vagyok szólni?Meg ilyenykor a nevem még náluk megvan meg minden egyéb szóval jobb szólni nem és akkor már "ott se vagyok"na ezt jol megmondtamS: 2.iró: A k800i nekem is tetszik de sokan mondják hogy csakis nokia a kitartó telefon.márpedig nekem olyan kell és kompakt tehát amivel mindent tudok hasnzálni ne kelljen külön venni ezt is meg azt is
2009. máj. 31. 20:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Én is hagytam már el telefont sim kártyával 1* és nem mentem be a szolgáltatóhoz és nem lett belőle semmi.De azért érdemes letiltatni mert vannak már olyan programok amivel fel lehet törni.A Nokiáról meg annyit hogy tényleg strapabíróbb mint a többi telefon de ha nem vágod földhöz akkor egy k800i is évekig eltud menni gond nélkül.Nekem 1 éve van meg és kitűnően működik de vigyáztam is rá mint a szemem fényére :)Vagy esetleg még a Nokia N 70 sem rossz.Már volt olyan telóm is és az is szép képet csinál hiába van benne 2 mpx res kamera.

Már újonnan az N 70 30000 ft ba kerül kb annyi mint egy k800i.

2009. jún. 1. 13:37
 5/5 A kérdező kommentje:

kösz a kommentet. Az a baj hogy nem merek drága telefont venni max amit te mondtál...én nokia 5610-et néztem

és majdnem 50000ft és hát nemtudom meg e ér annyit...azért nem merek nehogy elveszitsem meg egyáltalán meg e éri na meg nem beszélve arról hogy mennyi idő az mire azt mondhatom hogy igen, megérte megvenni...legalább 4év:D

2009. jún. 1. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!