Memóriakártya formázása PC-vel?
Figyelt kérdés
A probléma az, hogy eredetileg egy Nokia mobillal kaptam a kártyát, gyárilag. A telefon tudja írni és olvasni is, de ha beleteszem az MP4-be és meg akarom nyitni, akkor lefagy az MP4. Ha bedugom az MP4-be és azt csatlakoztatom USB kábellel a számítógéphez, akkor az azt kéri hogy formázzam le. De nem tudja leformázni a gép. Próbáltam már különféle szoftverekkel írás/olvasási teszteket, mind azt jelezte hogy hibás. Hogyan lehetne valahogyan leformázni?2012. febr. 2. 17:44
1/1 anonim válasza:
1 szarfos Sandisk memóriakártyával szarakodok én is most jelenleg hasonló szituációba..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!