Érintőpanel javítható?
Figyelt kérdés
Most romlott el samsung s5230-as telefonom,az érintőképernyőt hiába érintem nem reagál.És sajnos így nem tudok a menübe belemenni,még ha hív valaki azt fel tudtam volna venni,de mivel gondoltam ha kikapcsolom és ujra be akkor majd helyreáll,dehát benéztem, mert nem!!szóval pinkódot sem tudok beütni:(
Szerintetek javítható?
És ha igen akkor mennyi esély lehet rá,hogy tartósan jó is marad?
2012. febr. 2. 16:26
1/8 anonim válasza:
cserélni kell
Csere után kb addig lesz jó, ameddig az előző tartott (vagy addig se). Ez típushiba ennél a telónál
2/8 A kérdező kommentje:
mennyibe kerül ez a csere?
(nincs gari)
2012. febr. 2. 16:47
3/8 anonim válasza:
Szintol fugg , fekete,feher,szurke vagy pink akar mar 4eFt-bol meguszhato, ha la fleur,akkor a duplaja
4/8 A kérdező kommentje:
bordó la fleur.
akkor kb 8-9ezer?
2012. febr. 2. 16:53
5/8 anonim válasza:
Ez bolttol fugg,de sajnos a lafleur panelek beszerzesi ara kozel haromszorosa a tobbinek,a mi kornyekunkon kb.8e lenne a csere -viszont erdemes korbejarni a kisebb gsm uzleteket,hatha kapsz ettol jobb ajanlatot is.
6/8 bp1985 válasza:
A panel ugyanaz az összesbe, nem színfüggő... Amúgy annyiba kerül, amennyit az egész telefon ér.
7/8 anonim válasza:
Utolsonak : gratulalok . Ilyen az a,mikor a tajekozatlansag szorgalommal parosul !
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Remélem olcsón megúszom a javítást!
2012. febr. 4. 11:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!