Milyen android mobilt ajánlotok, ha azt szeretném hogy pl. a játékok pro-n fussanak rajta és ne lagoljon?
Személyes tapasztalatok érdekelnének, pár info-t az ajánlott telókról szívesen veszek.
Kb. árfekvést is légyszi.
Köszönöm:)
Árfekvést mi mondjunk?
Van xperia mini 40-ért, sony live 50-ért.
Vagy 100k fölött HTC-k, galaxy s2, xperia arc s stb.
Úgy értettem hogy amit ajánlotok az kb mennyiért kapható:)
xperia mini-ről eddig csak rosszat hallottam szinte... :/ tudnád nekem egy kicsit "dícsérni"?
Háát, nem mindegy, olyanra gondoltam ami használtba akár 25 legfeljebb 30-ért elérhető, egyik ismerősöm pl Ace-t vett 25ért egy szál repedés volt a kijelzőjén ami egyáltalán nem volt zavaró amúgy. Van olyan teló ami az Ace-nél kicsit okosabb de úgy 40be mozog, hogy használtan akár olcsóbban hozzá lehet jutni?
na... látom nagyon értelmesen fogalmaztam:D de remélem azért értitek:)
Értem..
Hűű, hát lehet, hogy arról hallottam:$ Mi a különbség köztük? Xperia mini ez mikori?
Tavaly szeptemberi és ebben az árkategóriában messze a legjobb 40-ért.
Lesz rá android 4, a többi hasonló áru telefon gyenge hozzá.
Armv7-es 1ghz proci, adreno 205 grafikus gyorsító, hd videófelvétel, ledes tft kijelző stb.
Nem véletlenül kapta meg a mobilarena tesztjén a különösen ajánlott plecsnit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!