Mi a véleményetek a HTC telefonokról?
3. vagyok
Nekem semmi bajom a kamerával. szép képeket csinál, amilyen sokat én fényképezek telóval tökéletes. Van fényképezőgépem, inkább azt használom, nyilván jobb képeket készít mint egy telefon.
De a HTC akkor is kenterbe veri a Nokiát, mégha jobb fényképezővel is rendelkezik. Mint ahogy írod, ez az egyetlen előnye semmi más.
Az N8-at az itt elhangzott telefonokhoz nem lehet hasonlítani, mert az premium kategória a maga széleskörű multimédiás lehetőségeivel.
Többen írják, hogy Symbianos és az hátrány! Ez baromság! Semmiben sem szenved hiányt! Nekem legalábbis kellemes csalódást okozott a rendszer! Könnyebben és ésszerűbben használható, mint az android.
És amivel többet tud, az a 12 mpx-es Carl Zeiss optika, mely az alsó és pár közép kategóriás kompakt fényképezőgépet is lealáz. Rákeres találsz olyan teszteket, ahol kompaktokkal vetik össze. Plusz a 16GB-os háttértár, mely akár bővíthető is micro SD kártyával. De ott van az FM transmitter is, amivel stereo adatátvitelt létesíthetsz, nekem kocsiban nagyon jól jön. Ott a HDMI kábel, melyet adnak hozzá, és mivel Dolby Digital minősítést kapott, így támogatja az 5.1-et is, melyet képes is átadni, így rögtön egy jó médiaplayert is kapsz. Illetve a nokia navigációs szoftvere, mely ingyenes és az egész világra kiterjed. Szerintem nincs min gondolkozni.
A C5-03 azért nem jó választás, mert rezisztív az érintőkijelző. Az meg nem valami fasza. Az N8 kapacitív és AMOLED, nagyon szép képe van.
Igazából a HTC-k sem rosszak, de a wildfire S nem veszi fel a versenyt az N8-al. Nem egy kategória. A Desire HD már talán, de hát kamera, illetve egyéb képességekben is elmarad tőle. Ha hiszel a többségnek (akik szerintem ki sem próbálták, csak mostanság divat fikázni a Symbiant), akkor elszalasztasz egy nagyon jó telót!
Androidnál a frissítés is kérdéses, nem nagyon van támogatás a régebbi készülékeket illetően, illetve optimalizálás sincs nagyon! Láttam már kétmagos csodán akadni a mérges madarakat. Eléggé lehangoló látvány. Az N8-at még nem tudtam megakasztani 400 megás HD játékkal sem. Nem mondom, hogy tökéletes, mert vannak gyenge pontjai, mint pl a böngésző, de szerencsére van opera mini, amivel jó a netezés.
Szerintem jó választás az N8! Ezek közül mindenképpen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!