Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nincs ilyen telefon?

Miért nincs ilyen telefon?

Figyelt kérdés

Ki merem jelenteni, hogy a hatalmas választék ellenére nem kapni normális telefont ma. Olyat ami:

-nem húzza a zsebet,

-nem érintős a menü és vissza gomb, amihez könnyen hozzáér az ember

-720p

-autofókusz

-nem kell félteni, tehát 50k alatt beszerezhető, akár használtan is

2012. febr. 1. 18:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem húzza úgy a zsebet, mint a régi telefonok. Az S2-t én meg sem érzem, hogy van-e a zsebemben valami.

Miért kell ennyi kritérium?

Az ár a lényeg inkább. Annyiból meg ezek nem nagyon jönnek ki. A tudásnak megvan az ára sajnos.

2012. febr. 1. 19:45
 2/3 anonim ***** válasza:
hát nézd, veszel egy xperia minit, nem húzza a zsebed, 720p-s videót felvesz, autófókuszos kamerája van, és 50 alatt is beszerzehető. szerintem meg aki igazán ügyetlen, csak az tudja véletlenül az érintőgombokat nyomkodni...nekem samsunk omnia 7em van, amin 1x sikerült eddig csak megnyomni nem szándékosan.
2012. febr. 1. 21:29
 3/3 anonim ***** válasza:

Gondolom az xperia miniről van szó...

Hát ha húzza a zsebedet, tegyél zsebre egy galaxy note-ot...

2012. febr. 1. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!