Samsung Galaxy Ace, Samsung Galaxy S 2, LG Optimus Black vagy LG Optimus 2x?
s2.
Első hozzászóló LOL. Olcsóbb, de hasonló az Ace? hát szerintem semmiben se hasonlít. Max annyi hogy mindkettő samsung meg android
Nem, nem és nem! Az S2 drága. A legeslegjobban az árát egyértelműen az Optimus 2X éri meg. Nagyon dúrva, olyan áron szuperteló. Egyes területeken (pl. egyes játékok terén) üti a Galaxy S2 -t. Hátránya az LG -nek, hogy lassú szoftverfejlesztésben. A Galaxy S2 majdnem kétszer drágább, mint az Optimus 2X, azonban az Optimus 2X is simán megállja a helyét. Én egy Optimus 2X -el rendelkezem és abszolút megvagyok elégedve vele. Vaterán meg mégolcsóbban hozzá lehet jutni bontatlan verzióra, akár HDMI kábellel. :) Csak ajánlom :)
Az Ace -t nem próbáltam, de a gyenge minőségű kijelzője miatt kilőve, az Optimus Black meg majdnem annyiba kerül, mint a 2X, úgyhogy az is kilőve, az S2 meg majdnem kétszer annyiba, mint a 2X, de nem jobb kétszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!