Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A T-Mobile-nál elmentek...

A T-Mobile-nál elmentek otthonról?! Arc S és S2 közel azonos kezdőrészletre?!

Figyelt kérdés

A Sony Ericsson Xperia Arc S 39.990 Ft, A Samsung Galaxy S2 39.950 Ft. Aki ismeri a két telefont, mi a véleménye erről? Most azt hagyjuk, hogy utána havonta utána havonta pár ezerrel több az S2... A lényeg, hogy szerettem volna venni Arcot, mert webshopban 16 ezer volt, míg az S2 26, erre most felnyomták webshopban 29-re az Arc-ot, azaz 3 ezerrel drágább, mint az S2! Ez milyen?

Arc S szinte 0 GB belső mem. + 8 GB SD-vel, míg az S2 16 GB belső mem. + 8 GB SD-vel, nem mindegy!

Arc S egy magos 1.4 GHz + Andreno 205 (nem a legerősebb...)

S2 kétmagos 1.2 GHz + Mali400MP (kb. Andreno 220-szal egyenlő, tehát nem a 205-tel, hanem az újabbal!)

Szerintem a kijelző technológia is drágább a Samsungban, illetve 1650 mAh-s aksival van, míg a Sony 1500-assal.

Plusz nem mindenkinek fontos, de az S2-ben van előlapi kamera, az Arc S-ben nincs.

Szóval ugyan nekem elég lett volna az Xperia, de tudom, hogy az a telefon már a megjelenésekor le volt járva (nem véletlenül jöttek gyorsan ki az S-sel, ami csakis annyiban különbözik, hogy emeltek a CPU-ja órajelén), tekintve, hogy zászlóshajónak szánták. Persze felső-közép kategóriás telefonnak tökéletes. De így biztos, hogy S2-t fogok venni, hacsak nem a T-nél még tovább emelik, mivel karácsony óta csak emelték az árakat folyamatosan. Kivéve az alsó kategóriás telefonokat...

2012. febr. 1. 11:54
 1/1 anonim ***** válasza:

Arc S

29 991FT kezdőrészlet + 12 X 5000FT = 89 991FT

Galaxy SII

26 451FT kezdőrészlet + 12 X 7920FT = 121 491FT

Közel azonos a kezdőrészlet?, hát 3540 FT különbség van. És az SII-nek több a törlesztője, 2920 FT-al, sok kicsi sokra megy... 12 hónapon a 7920FT az bizony 95 040FT.

2012. febr. 1. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!