Semmit nem konyítok a samsunghoz! Lenne itt egy nagylelkű segítőkész úriember?
Tudom hogy az okosaknak már televan a töke azzal hogy folyton androidos kérdésekre kell válaszolni... Úgyhogy bocsi. Tehát nekem ez előtt iPhone 3GS-m volt, de most lecseréltem egy Samsung Galxy Ace-re amind 2.2.1-es szoftver van. Az iphone-nál már saját megam is tudtam Jailbreakelni, meg frissíteni, meg tudtam egy csomó dolgot, de az Androidnál van ilyesmi? És ha rányomok a samsung Kies nevű programban hogy "szoftverfrissítés" akkor milyen szoftve lesz utána a mobilon??
köszi, és meg 1x bocsi hogy ilyen idegesítő kérdést írtam ^^
Itt nincs jailbrake. Androidnál root van meg le lehet cserélni a gyári romot valamilyen másik romra. Ezek a főzött (cutom) romok.
A KIES frissítés során meg a 2.3.3-as rendszer fog felkerülni a telefonra.
Ja meg mik ezek az Ice Cream szendvicsek?? :D
Az Ice cream sandwich (ICS)az a 4.0-ás android kódneve. Minden android verzió kapott valamilyen nevet. Jellemzően valamilyen édesség után (3.0 Honeycomb, 2.3 Gingerbread, 2.2 Froyo, 2.1-2.0 Eclair, 1.6 donut)
Az iPhone-nál kevésbé kreatív emberek dolgoznak, lásd minden szifon ugyanúgy néz ki, ezért nincsenek elnevezések.
A kamera nem lesz jobb, de a rendszer az igen. Illetve a 4.0 már támogatni fogja a kétmagos procikat is. Ez az Ace esetében nem merül fel, de alapvetően gyorsabb lesz a rendszer és stabilabb is. A frissítések során korábbi hibákat javítanak és fejlesztik a régebbi alkalmazásokat. Mindenképpen megéri frissíteni. De csak gyárira, szerintem ezek a különféle ROM-ok feleslegesek. Így is agyon lehet variálni a szoftvert különféle ingyenes alkalmazásokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!