A nokia 500 az jó telefon?
Az csak azon múlik, hogy Te mire szeretnéd használni!
Egyébként szerintem jó kis teló!
Jó én nem azt mondom, hogy rossz a nokia 500, csak van nála ilyen áron sokkal jobb is...
xperia mini...
Tudást tekintve a nokia 5230 kicsit felturbozott változata. Nem rossz telo, de a 3D gyorsito hiánya miatt, sok Anna/belle alkalmazád nem fog elindulni, mert csak az 1ghz proci tartja életben.
Nem rossz árhoz képest, de a kamerával tudnék vitatkozni. De a symbian anna rendszer jó választás. Hamarosan megkapja a belle-t is.
Összességében igazi, jó fiatalos telefon. Minden alap és kötelezö funkcioja megvan ebben a teloban. De attol függ mire használod.
"Szerintem jó telefon mert:bővíthető memória,Wifi,Bloototh,Mp3,Internet böngésző,5 megapixeles kamera 44.000-ft stb.stb.stb. jó telefon és van bőven színválaszték is"
Jó telefon, de ahogy fentebb írták van nála sokkal jobb is.
Amiket felsoroltál azok alap dolgok az 5mp kamerát leszámítva ennél sokkal olcsóbb telefonokban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!