Android-os Wifi program?
Tud vki olyan programot, ami automatikusan bekapcsolja a wifit ha már elmentett wifi spotot érzékel? És ugyanígy ha kiértem a hatótávból akkor kikapcsolja a wifit.
Szeretnék spórolni az aksival, de mindig vagy elfelejtem kikapcsolni, vagy ha olyan helyre érek ahol el van már mentve a wifi spot akkor meg elfelejtem bekapcsolni.
Nincs ilyen mert felesleges. Ha végig gondolod Te is rájössz, de azért leírom.
Adott ugye az Android rendszer wifije ami a működéshez a telefon beépített wifi antenáját és erősítőjét használja, ha szkennel és wifizik. Te letöltenél egy szoftvert ami ugyan azt a wifi antennát és erősítőt használja, és bekapcsolja a gyári wifi szoftvert, ha talál jelet. A fogyasztást nem a szoftver generálja, hanem az erősítő ami kell a letöltött szoftverhez is. Tehát ha agyárit ki is kapcsolod, de a letöltött szkennelő be van kapcsolva akkor az üzemelteti a wifi antennát és az erősítőt és fogyaszt.
köszönöm szépen a válaszokat! most már így érthető minden :)
mentek a zöld kezek ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!