Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi ez a nagy telefonmánia?

Mi ez a nagy telefonmánia?

Figyelt kérdés

Régen mindenkinek magánügye volt, hogy milyen telefont vesz. Akkoriban egyéni ízlés na meg persze választék és pénztárca alapján vettünk telefont.

Most meg a legtöbb tini kizsarolja, kikönyörgi a bunkófont, meg a tízórai pénzét ilyen szarokra költi. Persze divatból, menőzésből. Meg lehessen fészbúkozni...

Könyörgöm: hová fajult a világ?!

2012. jan. 30. 21:26
 1/7 anonim válasza:
akinek, pedig nem annyira meno a telefonja, máris lenézik...
2012. jan. 30. 21:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Majd 10 év múlva a jó kis 3310 es kék Nokiával lehet majd jampizni:D Van rajta SNAKE:D:D 10 év múlva jön el az én időm!!!
2012. jan. 30. 21:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Most is mindenkinek a magánügye,hogy mit vesz,tehát senkinek semmi köze nincs hozzá.
2012. jan. 30. 21:34
 4/7 Nyúlós lónyál ***** válasza:
40%
Elmondom mi erről a véleményem kérdező: lenézed azokat az embereket, akiknek okostelefonjuk lehet, van, és akár ki is használják a készülék adotta funkciókat. Csak azért, mert te leragadtál a 90-es években, még nem kell nekiugorni senkinek. Nem mondom, ha nem néznéd jó szemmel, ha egy 10-en néhány éves gyerek kezében egy 150 ezer forintos iPhone-t látnál, de hogy ledivatozod és leszarozod mind, csak mert te maradi vagy, ezt kicsit durvának érzem. Hidd el, nagyon sok hasznos tulajdonsága van egy ilyen készüléknek. Olvass, okulj!
2012. jan. 30. 21:57
 5/7 anonim ***** válasza:
wp7-re is kijön a snake :D
2012. jan. 30. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Egyik ismerősöm tegnap belinkelte a képet arról a telefonról, amilyen majd LESZ neki (kb. 80 ezres HTC). Na ez már durva!

Én nem nézem le az okostelósokat, de ugye a jelen magyar helyzetben nekem senki ne sírjon, hogy köcsög Orbán, drága rezsi, magas törlesztőrészlet, ha a zsebében a legújabb csúcsmobil feszít. Ha 150k-s iPhone-ra van pénz, akkor megélhetésre is. Az iPhone nem létszükséglet, hanem luxus. Én sem járok Mercedes-sel, mert a tíz éves Opel is elvisz akárhova. Sőt ha meg lenne az öreg Samaránk, az is elvinne. Ja és a gyereknevelés nem abból áll, hogy minden sz*rt megveszünk neki, csak ne kelljen vele foglalkozni. Bocs, de ez kikivánkozott belőlem, mert pont most számoljuk át a béreket a cégnél, és ugye mondani sem kell, hogy a 200 felett keresők járnak jól. De aki nagyvonalú, annak havi 500 sem lenne elég.

2012. jan. 31. 10:31
 7/7 A kérdező kommentje:

NYÚLÓS LÓNYÁL!

Figyelj ide..!

Én nem nézek le senkit azért, mert SMART phone -ja van. Bevallom őszintén, hogy ha lenne rá zsozsóm, én is okostelefont vennék. Tényleg van 1-2 szolgáltatása, ami nagyon hasznos. Ugye kezdve a WIFI-nél, a saját térképes GPS-ről nem is beszélve. Igen, tul. képpen ez a két funkció az, amiért én okostelót akarnék.

Én azokat a kis csipásokat nézem le, akiknek az a legnagyobb problémájuk, hogy MILYEN TELEFONT VEGYEK?

Na aki ilyen kérdést ír ki, annak: TÖBB PÉNZE VAN, MINT ESZE. Őket buta csicskának tartom.

A másik fele: Van aki megveszi az okostelefont, és azt reméli hogy ezzel kompenzálni tudja a butaságát. Tipikus példa rá, hogy egy elemi műveletet nem tud végrehajtani rajta, lásd például: Zenék felmásolása. Az ilyennek minek az okostelefon? Úgy is csak fészbúkozik rajta, aztán szidja a szolgáltatót, ha kijön a GPRS forgalom utáni számla, mert a WIFI-t beállítani...

2012. jan. 31. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!