Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vettem 1 iphone 4s és rohadt...

Vettem 1 iphone 4s és rohadt gyorsan lemerül jóesetben 1 nap mért van ez?

Figyelt kérdés
nem sokat játszok rajta

2012. jan. 30. 16:45
 1/8 anonim válasza:
miutan megvetted 16 orat 2xer ha jol tudom tolteneed kell egyfojtaba.. az akuja miatt..
2012. jan. 30. 16:58
 2/8 anonim ***** válasza:
Dehogy kell, egyszer se kell formázni az akksit, viszont minden okostelefonnál ez van, egyszerűen az akkuk nem bírnak lépést tartani a kihasználtsággal.
2012. jan. 30. 17:00
 3/8 anonim válasza:
elozo pedig kell.. tolteni az elejen mikor emgvetted.. olvasgattam a kerdesek kozott es ott is megemlitettek csk enm 16 hanem 14 orat..
2012. jan. 30. 18:27
 4/8 anonim ***** válasza:
A 16 órát 2x azt úgy érted hogy egyhuzamba 32 órát? vagy feltölteni 1x 16 óránát majd lemeríteni fúlra és még1x t6 órát?
2012. jan. 30. 18:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Előző előtti pedig nem kell, lithium-ion akksikat nem kell, már pedig több mint egy évtizede azt használnak telefonokban IS.
2012. jan. 30. 19:32
 6/8 anonim válasza:
ugy ertettem , hogy 16 orat 2x... nem egyfojaba.. amm ha az elozo modnja.. en igy tudom jo otlet kiprobalni max.. de lehet nem igy van
2012. jan. 30. 20:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Eleve nem is tölti tovább ha 95%-ot elérte, baja nem lesz tőle csak felesleges, viszont ha a még régebbi módszert vesszük ahol le is kellett előtte meríteni (memória effektus miatt) akkor attól már baja lesz, a li-ion nem szereti ha teljesen kiürül. Röviden: vegyél külső akksit.
2012. jan. 30. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Várj vele kicsit, bugos a szoftver . Az 5.1-el már jó lesz,ha kijön február közepén . Kollégémnak is ez volt a gondja , ő kifizette a beta teszter státuszt és letöltötte az 5.1-et,azzal már 3x annyi ideig birja a teló egy töltéssel
2012. jan. 31. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!