Mi lehet a baj? Miért nem tudok SMS-t küldeni?
Sziasztok
Adott egy 2 hetes Sony Ericsson Xperia X8 telefon. Legelsö nap még tudtam sms-t küldeni, fogadni, de ma reggel amikor feltöltöttem a kártyát, nem kaptam meg az igazoló sms-t, de a pénzt feltöltötte. Iskolába próbálgattam küldeni másnak sms-t, illetve ők is küldtek. Amikor én küldem, csak annyit írt ki hogy a küldés sikertelen, amikor meg ők küldtek akkor kb pár órára rá kaptam meg az sms-t
( reggel 8kor küldtek sms-t, du 4kor kaptam meg, reggel 10kor küldtek, délben kaptam meg)
Régi telefonnal akadálytalanul tudok sms-t küldeni.
Az új telefon android 2.1-et futtat, ma még gyári beállitásokat is nyomtam a telefonra, hátha segit, de nem.
A kártya kb 5 éves Pannonos (már telenor).
remélem tudtok segíteni....
elöre is köszi a válaszokat..
szóval volt szervízben, volt sim kártya csere is, és még így sem jó. Valahol olyat olvastam hogy bekell állítani az sms központ számot...
" ezt a kódot írjátok be * # * # 4636 # * # * feljön a "szerviz" menü -----> telefon adatai menüpontra tapint------>legörget alulra és a SMSC helyre beírjuk az üzenetközpont számát!! PL: t mobilnál így "+3630988800", frissítés "
... ez alapján beírtam a telenoros számot (+36209300099), és a frissítés gombra tapintva hibát ír ki a mezőben -.-"
már kezdek nagyon ideges lenni hogy nem müködik, kérlek segítsetek...
Én sem tudok küldeni, mióta megvan az okosom, pedig a telefon beállításait már többen megnézték, köztük hozzáértő mániákusok is :) Szolgáltató oldalán a leírás hiányos.
Evvan, így kell élni tovább, szerencsére azelőtt sem vittem túlzásba, amit nekem írnak, megkapom, pénzem megmarad, ez is egy szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!