Ha beviszem a telóm és a rá való védőfóliát vlmilyen telefonos boltba, ráteszik? (akár pénzért is. )
Leveszed a régi fóliát
Letörlöd a képernyőt a fóliához mellékelt kendővel(ügyelj, hogy egyetlen apró porszem, vagy zsírfolt se maradjon rajta, mert attól buborékos!)
felméred, hogyan akarod rátenni a fóliát, megkeresed a legbiztosabb illesztési pontokat, amikhez igazítod majd a többi részét
lehúzod a fólia alsó rétegét, NEM nyulka-piszka, innentől csak a fólia két szélét fogod, így a közepe lejjebb lesz a széleknél
miután meggyőződtél róla, hogy a kijelző még mindig pormentes, óvatosan ráfekteted a fóliát képernyőre, középről a szélek felé haladva simítod rá
enjoy :P
hát köszi...most úgy ahogy rajta van... talán majd 1szer ha nagyon olyan kedvembe leszek, megpróbálom egy másik fóliával hátha sikerül :D
am tuti nemvolt koszos, mert gyári fóliát szedtem le mielőtt rátettem volna az újat..
de nekem van hozzá fóliám...csak a feltételéhez vagyok béna ... :'D
azért kössz az infot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!