Segítség! Galaxy Spica mintarajzolási kód után mit csináljak?
Figyelt kérdés
Beálítottam a galaxy spicámon a mintarajzolási kódot de öcsém hozzányúlt és el***ta.Most egy e-mailt és jelszót kér beírtam de semmi....Mit ajánlatok mit csináljak?
Válaszokat előre is köszönöm!
2012. jan. 29. 19:42
1/5 anonim válasza:
Azt az email címet (google fiók) és jelszót add meg amit első használatba vételkor meg kellett adnod. Azzal be kell, hogy engedjen.
2/5 A kérdező kommentje:
De beírtam az enyémet is az apámét is de semmi...
2012. febr. 8. 19:41
3/5 anonim válasza:
Nem számít kié a fiók. A lényeg, hogy az legyen amit legelőször megadtál neki. Ha esetleg nem adtál meg semmilyen fiókot vagy használtan vetted és nem csináltál gyári visszaállítást és az előző tulaj fiókjának az adatai még benne vannak akkor szívás van.
4/5 A kérdező kommentje:
Nem nagybátyámtól kaptam övé volt de ő nem adott meg semmilyen e-mailt és az enyém nem jó..
2012. febr. 9. 15:50
5/5 anonim válasza:
Akkor van még az, hogy beírod a factory reset kódját. Ezek között megtalálod:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!