Aaaasssd kérdése:
Zte skate-ról tapasztalat/vélemény?
Figyelt kérdés
zte skate-ról vélemények, tapasztalatok? megéri? nem lassú és nem akadozik?2012. jan. 29. 18:30
1/9 anonim válasza:
Nem rossz, de nem éri meg. Ha olcsón kell nagy tepsi, ezt vedd, de semmi más esetben nem ajánlom. Olcsóbban megkapod az Xperia Minit, az négyszer gyorsabb.
2/9 A kérdező kommentje:
és miért rossz? akadozik vagy mi?
2012. jan. 29. 18:42
3/9 anonim válasza:
Mondtam, hogy nem rossz. De ARMv6-os, elavult a hardvere, nem tud hardveresen videót dekódolni, nem futnak rajta az új játékok, stb.
4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2012. jan. 29. 19:35
5/9 anonim válasza:
Nekem már meg van 2 hónapja:) Nem akad, talán ha egyszer egy játék be akadt valamiért... viszonylag gyors és semmi probléma nincs vele, nem tudom mért kell le fikázni...
7/9 anonim válasza:
Azt nem rátok értettem, hanem így általánosba:) Legalább is, ha "véleményeket" olvasód máshol, ahol a nagy tapasztaltak írják, akiknek még a kezükbe se volt a telefon...
8/9 A kérdező kommentje:
és mennek rajta az újabb játékok is? :)
2012. febr. 12. 22:01
9/9 anonim válasza:
igen:) eddig bármit amit le szedtem market-ről az mind jól futott :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!