Hogyan tudom frissíteni a HTC Senset? PLZ Értelmes választ Köszz :D
Én azt olvastam a Sensationtól visszafelé (Desire S, Incredible S...) készülékek nem kapják meg a 3.0-s felületet sem. Állítólag kevés hozzá az 1GHz-es 1 magos proci. Nem tudom mi igaz belőle, de ha ez az oka, akkor el kell szomorítsalak, a HD is közéjük tartozik.
http://www.youtube.com/watch?v=COi4S1yoyO4&feature=player_em..
Ez viszont hazugság, a gyártótól nem volt szép húzás. Ha kell vegyél új telefont alapon van ez az egész. Kaptak frissítéseket igaz, de nem vitték túlzásba. A cáfolatom pedig a következő: a Rhyme 3.5-ös UI-val jött, és ugyanaz a sima 1GHz-es proci ketyeg benne. Vagyis a készülék simán elég hozzá, a HTC viszont más okból fogva úgy döntött, a régi készülékek nem kapnak új, hivatalos Sense-t. Ez esett! Más (nem hivatalos) módszerről sajnos nem tudok...
Bocsi, rossz a link. Nem mai írás, de a lényeget ki lehet venni, régebbi HTC-sek le vannak rázva :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!